style-optiek-ijsselstein-hfd-oogzorg

Oogonderzoek door onze optometrist

Bij Style Optiek in IJsselstein is een optometrist werkzaam. Een optometrist is speciaal opgeleid om oogafwijkingen die verder gaan dan een plus- of minsterkte te herkennen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van ooglaseren? Onze optometrist kan kijken of uw ogen geschikt zijn en de mogelijkheden met u bespreken.

Een optometrisch onderzoek is aan te raden als u twijfelt aan uw ooggezondheid of juist regelmatig uw ogen wilt laten controleren voor er klachten optreden. Ook wanneer tijdens een oogmeting blijkt dat een bril of lenzen niet de oplossing zijn voor het probleem, zullen we u aanraden een optometrisch onderzoek uit te laten voeren. Onze optometrist kan de gezondheid van uw ogen beoordelen en u indien nodig doorverwijzen naar een oogarts.

Voor een optometrisch onderzoek zijn apparatuur en expertise nodig. Daarom kunnen wij dit helaas niet gratis aanbieden. U vindt de prijzen in onze folder, die u kunt downloaden via onderstaande link.

Meer weten over optometrie of een afspraak maken voor een onderzoek? Lees onderstaande brochure en neem contact met ons op!

Bekijk de folder   Kom langs in de winkel


Lees meer over de zorg voor uw oog


Top